Historie

Strandbergs Forlag er stiftet i 1861. Vi har oplevet en del andre nyheder end internettet, som også er kommet for at blive bl.a. telefonen, kloakken og stærkstrøm, så hjertelig velkommen her.

Vor holdning er: Bøger er bedst læst på papir, men bedst promoveret gennem nettet.

Niels Nørgaard overtog forlaget i 2006 fra 4. generation efter stifteren Julius Strandberg.

Hjemmesiden her er slet ikke færdig, men det bliver de jo aldrig - Vi kæmper for at holde den up-to-date. Heldigvis blev telefonen opfundet først.

Vi har over 130 bøger i vores portefølje, men de fleste er udsolgte i dag. Skulle du være landet her på siden efter at have søgt på forlagets navn, kan vi måske hjælpe alligevel, da vi har alle titler i vort bibliotek. 

Vores overordnede paraply må siges at være noget med "nostalgi", men det skal opfattes i meget bred forstand. Vi beskægtiger os både med lokalhistorie, personhistorie, industrihistorie, transporthistorie, politisk historie og meget mere. For at nævne nogle mere konkrete emner fra vore udgivelser kunne man fremhæve: Bygninger, søer, veteranbiler, fabrikker, whisky, øl, kirkegårde, Sorø Akademi, DSB, postkort, personligheder, latin, veje, tidligt computersprog (!), bydele, fisk og meget mere.

Vi har qua det nye ejerskab af forlaget fået øget fokus på Gentofte, Strandvejen og området nord for København.